Page 1 of 1

touch-it license logic

Posted: Wed Jul 17, 2019 10:55 am
by dsys
Hi,

We've installed touch-it locally on each PC and bought 30 licences. We use touch-it on 2 different sites (different physical locations) but which use the same network. In the setup configuration (license section) i can see that 30 licenses are available and which clients are using them. I however can only see the 30 licenses on 1 of our sites. Could you explain what i need to do to make these 30 licenses also available to the other location? How does the license model recognises the clients?

Re: touch-it license logic

Posted: Wed Jul 17, 2019 11:21 am
by chessware
It seems that you are still using version 4.
Only machines on the same subnet are visible to each others.

Re: touch-it license logic

Posted: Wed Jul 17, 2019 12:09 pm
by dsys
How can i resolve this problem?
Can we split the 30 licenses we have in 2 parts to be used for each site?

Re: touch-it license logic

Posted: Wed Jul 17, 2019 12:23 pm
by chessware
You are allowed to use the same license key on the two sites.

Re: touch-it license logic

Posted: Wed Jul 17, 2019 1:57 pm
by dsys
Is there a way to extract the license key from the current installations? The people who did the initial installation of the touch-it software are no longer working for the compagny and they did not store the original key.